Nov-dec 2010: Under några veckor i november-december 2010 hade vi vår första utställning. Den hette "Kosmos - Vår plats i universum" och hängde i Gottsundabiblioteket i Uppsala. Temat var att vi alla är världsmedborgare, oavsett vem vi är eller var vi kommer ifrån. Det tolkade vi på lite olika sätt.

Tavlorna finns att se under Emmas sida och Ulfs sida.

 

 

 

 

Mars 2012: Nu är det spikat - vår nästa utställning har äntligen fått ett datum och en plats! Det blir den 28-29 juli, kl. 12.00-17.00 i Stora Rummet på Linnés Sävja, södra Uppsala. Det ligger alldeles vid Sävja kyrka.

Temat är "Det vilda - tolkningar av vår vilda värld".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Great Wolf Gallery - ett konstgalleri med bit i!

Aug 2011: Nu ger vi oss in i bloggarnas värld! Vår blogg "Tassavtryck i konstens värld" finns som länk här på hemsidan! Där kommer vi lägga upp de färskaste nyheterna i vår konstvärld!

Startsida       Emmas sida       Ulfs sida       Nyheter       Info     Blogg     English
Nyheter

Juli 2012: Då har vi avslutat utställningen "Det vilda - tolkningar av vår vilda värld" som hölls i Linnés Sävja, Uppsala. Det var mycket lärorikt och roligt, och vi hoppas på att kunna ställa ut där igen i framtiden.

 

Januari 2013: Med mycket kort varsel har vi fått till stånd vår senaste utställning, Vår vackra värld. Den hänger på Björklinge bibliotek 24 januari till 14 februari. Vernissage blir måndagen den 28 januari kl 13-14. Varmt välkomna!

Tack till Lasse på biblioteket som har varit mycket tillmötesgående!

Februari 2013: Vi har nu spikat ett datum och en lokal för vår nästa utställning. Den 5-26 oktober är det dags, med vernissage den 5 oktober. Platsen är Storvreta bibliotek. Utställningens namn är ej klart ännu, men temat är djur.
Juni 2013: Nu har vinnarna utsetts i GWG's första tävling, där vinsterna var en tavla av Emma och en av Ulf. Vinnarna är Jannice Larsson, Njurunda och Annelie Andersson, Vellinge. Grattis! Se upp för nästa tävling!
September 2013: Nu går annonsering ut om vår nästa utställning, på Storvretabiblioteket. Den heter "Funimals" och vernissage är det den 5 oktober kl 11-14, välkomna! Det har varit väldigt roligt att skapa tavlorna till utställningen - och är det fortfarande, för in i sista stund färdigställer vi våra tavlor!   http://www.bibli.se/storvretabiblioteket

November 2013: Nu har "Funimals"-utställningen avslutats och vi blickar framåt mot vår nästa utställning. Vi har utställningslokal på G och snart ett datum som vi kan avslöja. Det vi redan nu kan avslöja är att det blir en blandning av två av våra gamla utställningar, nämligen "Funimals" och "Det vilda - tolkningar av vår vilda värld".  Men innan dess ska vi utse två vinnare i vår tävling som vi hade under "Funimals", så håll utkik här så kommer vinnarna avslöjas inom kort!

December 2013: Nu har två vinnare utsetts i vår Funimals-tävling: Linnea Steen och Viggo Blomster, båda i Storvreta. Grattis, vinsterna (en tavla var) kommer inom kort!

Februari 2014: Vår nästa utställning kommer att gå av stapeln i mars i Bälingebibliotekets lokaler (strax norr om Uppsala). Temat är "hållbarhet", vilket för övrigt är hela bibliotekets tema under mars månad.

Datum: 1 mars - 22 mars 2014

Adress: Lundgårdsvägen 2, Bälinge (öppettider: mån 12-17, tis 16-20, ons 12-17, tor-fre stängt, lör 10-14, sön stängt)

Vernissage: 1 mars kl 12.00-14.00. Kom och träffa oss, Ulf och Emma, som har gjort tavlorna! Liten tävling kan utlovas, samt snacks och dryck!

Februari 2014: GWG tänker arrangera en konstutställningsrunda i påsk! I Uppland finns en tradition av konstrundor i påsktider, där besökare kan åka runt till olika utställares ateljéer eller dylikt och se på konst. Det har fattats i Vattholma, där GWG har sin bas, men det vill vi ändra på.

Så på annandag påsk, den 21 april kl 10.00-14.00 kan man gå runt i Vattholma och titta på konst! En lista på deltagare samt platser att se deras konst på, kommer att vara tillgänglig dessförinnan. Håll utkik här på hemsidan, på bloggen, på Facebook samt i olika annonsställen som t.ex. UNT's Guiden.

Mars 2014: Här är bilder från vernissagen i Bälinge bibliotek den 1 mars.

Mars 2014: Samma dag som "Hållbarhet"-utställningen avslutades, deltog vi i ännu en vernissage. Det är nämligen dags för årliga Vårsalongen på Storvreta bibliotek! Den finns till allmän beskådan 22 mars - 12 april, och Emma och Ulf deltar med 3 verk var.

Mars 2014: Nu har vinnarna utsetts i vår tredje tävling: Victoria Burman, Boden och Agnes Johansson, Bälinge. Grattis!