Nyheter

Great Wolf Gallery

ett konstigt ställe

Nyheter

Efter ett litet uppehåll som galleri är vi nu tillbaka. Här kommer vi inom kort uppdatera med nya nyheter! Till dess får ni hålla tillgodo med dessa godingar.

Vi har under åren haft en del utställningar. Se nedan för mer info. Här kommer vi att lägga upp nya aktiviteter i framtiden, så håll ögonen öppna!

Utställningar

21 april 2014: GWG arrangerade en konstutställningsrunda i påsk! I Uppland finns en tradition av konstrundor i påsktider, där besökare kan åka runt till olika utställares ateljéer eller dylikt och se på konst. Så på annandag påsk, den 21 april kl 10.00-14.00 kunde man gå runt i Vattholma och titta på konst! 


22 mars - 12 april 2014: Det var dags för årliga Vårsalongen på Storvreta bibliotek! Den fanns till allmän beskådan , och Emma och Ulf deltog med 3 verk var.


1-22 mars 2014: Utställning i Bälinge bibliotek. 

Temat var "hållbarhet". Vernissage hölls den 1 mars.


5-26 oktober 2013: Utställning, på Storvretabiblioteket. Den hette "Funimals" och vernissagen var 5 oktober.

24 januari - 14 februari 2013: Utställningen "Vår vackra värld" i Björklinge bibliotek. Vernissagen hölls 28 januari.


28-29 juli 2012: Utställningen "Det vilda - tolkningar av vår vilda värld" hängde uppe i Linnés Sävja.


November - december 2010: Vår första utställning hette 

"Kosmos - Vår plats i universum" och vi höll till i Gottsundas bibliotek. Temat var att vi alla är världsmedborgare, oavsett vem vi är eller var vi kommer ifrån. Det tolkade vi på lite olika sätt.

Tävlingar


Mars 2014: Nu har vinnarna utsetts i vår tredje tävling: Victoria Burman, Boden och Agnes Johansson, Bälinge. Grattis!


December 2013: Nu har två vinnare utsetts i vår Funimals-tävling: Linnea Steen och Viggo Blomster, båda i Storvreta. Grattis, vinsterna (en tavla var) kommer inom kort!


Juni 2013: Nu har vinnarna utsetts i GWG's första tävling, där vinsterna var en tavla av Emma och en av Ulf. Vinnarna är Jannice Larsson, Njurunda och Annelie Andersson, Vellinge. Grattis! Se upp för nästa tävling!

Great Wolf Gallery

ett konstigt ställe

Copyright © All Rights Reserved